Çocuklarımıza zaman ayıralım! - page 71

E s a t Ö Z ATA
Beykent Üniversitesi Aşçılık Program Başkanı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğr. Gör.
AŞPAFEDMilli TakımDirektörü
@esatozata
SOFRALARIMIZIN BAŞ TACI OLAN KURU FASÜLYEYİ
BU SEFER FARKLI BİR ŞEKİLDE SUNMAK İSTEDİM.
SOTE ŞEKLİNDE PİŞİRİLDİĞİ ZAMAN DAHA FARKLI VE
DAHA LEZZETLİ OLDUĞUNU HEP BERABER PİŞİREREK
DENEYELİM.
ETLERİN YUMUŞAK, LEZZETLİ VE DAHA AROMALI
OLMASINI İSTİYORSAK ÖNCELİKLE ET SEÇİMİ ÇOK
ÖNEMLİ. HAYVAN KARKASINDAKİ YERİ, PİŞİRME
USULÜ, UYGULANAN ISI VE MARİNASYON İŞLEMİ
BUNLARIN BAŞINDA GELMEKTEDİR. IZGARA
ŞEKLİNDE PİŞİRECEĞİMİZ ETLER KALİTELİ YANİ SIRT
KISMINDAKİ PARÇALARIN OLMASINA ÖZEN GÖSTERİN.
Püf
Noktası
yesilay.org.tr
YESiLAY
NİSAN
2014
69
1...,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70 72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,...100
Powered by FlippingBook