Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay’ın desteklediği denetimli serbestlik uygulanan gençler Yalova’da konser verdi

Yeşilay’ın desteklediği denetimli serbestlik uygulanan gençler Yalova’da konser verdi

Yeşilay 2016 Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı kapsamında, Sanat Gönüllüleri Eğitim ve Araştırma Derneği ve Yalova Denetimli Serbestlik Müdürlüğü"nün desteğiyle Yalova"da denetimli serbestlik uygulanan gençlerin oluşturduğu "Müzikle Hayat Bir Adım Daha" müzik topluluğu konser düzenledi.

Yeşilay 2016 Bağımlıkla Mücadele Mali Destek Programı kapsamında hayata geçirilen "Müzikle Hayata Bir Adım Daha" projesi ile denetimli serbest gençlere müzik eğitimleri verilerek bu gençlerin sanatla tedavi olmaları ve bağımlılıktan uzak kalmaları amaçlanıyor.

Sanat Gönüllüleri Eğitim ve Araştırma Derneği ve Yalova Denetimli Serbestlik Müdürlüğü"nün desteğiyle hayata geçirilen proje kapsamında; verilen eğitimler sonrasında oluşturulan "Müzikle Hayata Bir Adım Daha" müzik grubu, 1 Kasım, Perşembe günü saat 19.00"da Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi"nde (RDKM)konser verdi.

RDKM"de ücretsiz yapılan konserde "Müzikle Hayata Bir Adım Daha Müzik Topluluğu" ve TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçısı Gürsoy Babaoğlu konuk sanatçı yer aldı.