Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay ve Malezya Üniversitesi "Uluslararası Bağımlılık, Önleme ve Tedavi Konferansı" Düzenliyor

Yeşilay ve Malezya Üniversitesi "Uluslararası Bağımlılık, Önleme ve Tedavi Konferansı" Düzenliyor

Uluslararası Bağımlılık, Önleme ve Tedavi Konferansı, Yeşilay ve Malezya Üniversitesi Bağımlılık Bilimleri Merkezi (UMCAS) işbirliğinde 19-20 Eylül 2015 tarihlerinde Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenleniyor.

Yeşilay işbirliğiyle hazırlanan iki günlük program bilimsel çerçevede madde bağımlılığı ve tedavi yöntemlerinin yanı sıra Türkiye ve Malezya’da uygulanan uyuşturucu politikalarının işlevselliğine dair değerlendirmeleri içeriyor. Madde bağımlığı sorununa çok kapsamlı bir bakış açısı sunacak olan konferans uluslararası birçok konuşmacı ve katılımcıya ev sahipliği yapıyor.

Konferans sürecinde madde bağımlılığını önleme çalışmaları, alternatif yaklaşımlar ve uygulanan başarılı politika örnekleri, akademik ve bilimsel çalışmalarla ilgili çok sayıda sunum ve çalıştaylar düzenlenecek. Türkiye’nin uyuşturucuyla mücadele stratejisi, uluslararası uyuşturucu politikaları ve Birleşmiş Milletler UNGASS süreci, önleme programları ve teknoloji bağımlılığı gibi alanlarda Yeşilay Yönetim ve Bilim Kurulu üyelerinin sunumları gerçekleşecek. 

Konferansın web sitesi için tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi için: hatice.oymaci@yesilay.org.tr