Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay olarak bağımlılıklarla mücadelede ön saflardayız

Yeşilay olarak bağımlılıklarla mücadelede ön saflardayız

eşilay'ın Kırşehir Şube Başkanı Müşerref Acer, "Yeşilay Haftası" nedeniyle bağımlılıkların önlenmesi adına açıklamada bulundu. Acer açıklamasında, insanların alışkanlıklarından kurtulabilmesi için Yeşilay Cemiyeti olarak ön saflarda mücadele eden bir kuruluş olduklarını ve bağımlılıkla mücadele hususunda farkındalık oluşturmak adına etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Yeşilay'ın Kırşehir Şube Başkanı Müşerref Acer, "Yeşilay Haftası" nedeniyle bağımlılıkların önlenmesi adına açıklamada bulundu.

Acer, "Bağımlılıklar konusunda etkinlikler yaparak farkındalıklar oluşturuyoruz. Yeşilay Cemiyeti bir ihtiyaçtan doğmuştur. Artan bağımlılıklar mücadelemizi de daha kapsamlı hale getirmiştir. Son dönemlerde 21 ülkede teşkilatlanarak dünya federasyonu durumuna geldik. Yeşilay; uyuşturucu, alkol, sigara, internet bağımlılığı, kumar gibi insana zararlı olan alışkanlıklardan uzak durulması için çalışmalar yürütmektedir. Kullanılan maddelerin kölesi olmamak için tedavi ve başlanmaması aşamasında da önleyici çalışmalar yapmaktayız. Bu aşamada Yeşilay'ın devrede olduğu asla unutulmadan halkımızın da desteği ile çocuklarımızı bu belalardan birlikte koruyalım" diye konuştu.