Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Mustafa Sandal’dan Yeşilay Konseri

Mustafa Sandal’dan Yeşilay Konseri

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Mustafa Sandal muhteşem bir konser verdi. Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen konserde, çocukları büyüdükçe duyarlılığının arttığını belirten Sandal, “Sorumluluk yaklaşımı ile elimden geleni yapmaya hazırım. Bundan sonra da yeni ve anlamlı projelerde Yeşilay’la birlikte olmayı çok isterim.” dedi.

“Yeşilay Haftası” kapsamında bağımlılıklarla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla “Bu Hayat Benim, Gelecek Hepimizin” sloganıyla düzenlenen etkinlikler, Mustafa Sandal’ın halk konseriyle son buldu.
Türk pop müziği sanatçısı Mustafa Sandal, 7 Mart Cumartesi akşamı Sinan Erdem Spor Salonu’nda müzikseverlere muhteşem bir konser verdi.  Yeşilay Haftası kapsamında konser veren sanatçı, 95 yıldır varlık gösteren Yeşilay gibi bir kurumun projesinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Evliyim, 2 çocuğum var. Çocuklar büyüdükçe duyarlıklar da artıyor. Sosyal sorumluluk yaklaşımı ile elimden geleni yapmaya hazırım. Bundan sonra da yeni ve anlamlı projelerde Yeşilay’la birlikte olmayı çok isterim, çünkü sağlıklı bir gelecek için Yeşilay’ın çalışmalarını çok önemsiyorum.” diye konuştu.
Yeşilay Genel Başkanı Prof. M. İhsan Karaman “ Yeşilay haftasını ülke çapında değişik faaliyetlerle kutladık. Ve örnek sanatçı Mustafa Sandal ile kapanış yapıyoruz. Hepinizin huzurunda ender sanatçı, değerli bir aile babası olan Mustafa Sandal’a Yeşilay’ın yanında olduğu için teşekkür ediyorum. ” diyerek düşüncelerini ifade etti.  Genel Başkan Karaman, Sandal’a Yeşilay’a desteklerinden ötürü de plaket takdim etti.

MUSTAFA SANDAL’DAN SINGLE MÜJDESİ
Sandal, “Aya Benzer, Tesir Altında, Pazara Kadar ve Araba gibi hafızalarda yer etmiş sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Kral Pop Radyo’nun medya desteğiyle gerçekleşen konserde sürpriz bir haber de veren Sanatçı, “Bekleyin, yakında muhteşem bir single geliyor” diyerek yeni single’ın müjdesini verdi.

HAFTA BOYUNCA HALKA AÇIK ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ
Yeşilay’ın geleneksel hale getirdiği bisiklet turu Yeşilay Haftasının ilk günü Tarihi Yarımada’da düzenlendi. Bisiklet turu öncesi Sepetçiler Kasrı’nda kahvaltı programına katılan bisikletliler bağımsız bir yaşam için pedal çevirdi. Yeşilay Haftası boyunca da Beşiktaş Meydanı’nda dev bir çadırda bağımlılık eğitimleri, fotoğraf ve karikatür sergileriyle, çocuk etkinlikleri düzenlendi. Cumhurbaşkanının bizzat katılımıyla gerçekleşen Zümrüdüanka Ödül Töreninde ise kültür sanat dünyasından spora, akademiden siyasete, medyadan sosyal sorumluluk projeleri alanına kadar toplam 7 dalda 22 kişi ve kuruma “En Yeşilaycı” unvanıyla ödülleri verildi. Hafta boyunca yapılan futbol maçlarına takımlar bağımlılık bilgilendirme mesajlarının olduğu pankartlarla çıktı, televizyon programcıları ve haber spiklerleri yayınlarına Yeşilay kokartlarıyla birlikte mesajlar vererek çıktı, Yeşilay sosyal medyada etkinlikleri paylaşımlarının yanı sıra haftanın önemine binaen #Gelecegimicin ve #EvetYesilayciyim etiketlerini Trend Topic yaptı.