Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Malatya Şubesinden Başkan Çakır'a ziyaret

Malatya Şubesinden Başkan Çakır'a ziyaret

Yeşilay Malatya Şube Başkanı Kemal Şener, beraberinde bir heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Yeşilay Malatya Şube Başkanı Kemal Şener ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hilmi Ataseven'in de iştirak ettiği ziyarette şube çalışmaları ve şubeye yer tahsisi konusu görüşüldü.

"Çalışmaları takdirle karşılıyoruz"
Yeşilay'ın takdir edilen önemli kurumlardan bir tanesi olduğunu belirten Başkan Çakır, Bağımlılıklar konusunda Malatya'nın Türkiye genelinde iyi bir noktada olduğunun altını çizdi. Çakır ziyarette; "Bağımlılıkla mücadele konusunda herkese büyük görevler düşüyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bu çalışmalara öncülük yapan kuruluşlara, başta Yeşilay olmak üzere her türlü desteği vermeye gayret ediyoruz. Hizmete açtığımız sanat merkezi, sanat sokağı, gençlik merkezi, semt konakları gibi yerlerdeki temel amacımız sosyalleşme ve kültürel anlamda değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirmek, onları sanata ve kültüre yönlendirerek, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak. Yeşilay'ın güzel ve örnek çalışmaları var. Ülke genelindeki ve Malatya'daki çalışmalarını takdirle karışılıyoruz. Bizler de projelerimizde her türlü gayreti ve desteği sunmaya çalışacağız" diye konuştu.