Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Genç Yeşilaycılar, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor!

Genç Yeşilaycılar, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor!

Türkiye'nin dört bir yanında bağımlılıkla mücadele için çalışan Yeşilay'ın gönüllü ve dinamik ekibi Genç Yeşilay, birbirinden önemli projelerle ve etkinliklerle "bağımlılığa hayır" diyor. Yaptığı örnek projelerle adından söz ettiren gönüllü elçiler, bir kez daha sahalara inerek akranlarıyla bağımlılıklara karşı savaş açtı.

Gençler Uçuyor!

Genç Yeşilaycılar TRT Okul'da yayınlanan Gençler Uçuyor programına katıldı. Gençlerin sevilen abisi Ömer Ekinci'nin sunduğu, Yeşilay Müdürü Savaş Yılmaz'ın konuk olduğu programda gençler doyasıya eğlendi. Bağımlılıklar ve gençlik hakkında sohbetin yapıldığı programın hashtag'i ise sosyal medyada ilgi odağı oldu.  #NiyetEttimSigarayıBırakmaya hashtag'iyle tweet'ler atıldı, sigara bırakma sözleri verildi.

Yeşilay ailesi iftarda buluştu

Yeşilay'ın geleneksel iftar programına ilgi büyüktü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bürokrasiden sanat dünyasına, spordan medyaya birçok ünlü isimle birlikte yaklaşık 800 davetli iftar yemeğine katıldı. Ramazan ayının bağımlılıklardan arınmak için bir fırsat olduğunun vurgusu yapılan iftar etkinliğinde, Genç Yeşilaycılar #NiyetEttimSigarayıBırakmaya hashtag'ini kullandı. Genç Yeşilaycılar, iftar yemeğinin sonunda Cumhurbaşkanı'yla da fotoğraf çekinmeyi unutmadı.

Genç Yeşilay bayramda büyüklerini unutmadı

Genç Yeşilaycılar, Ramazan bayramı münasebetiyle anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Aldıkları çiçek ve çikolatalarla Darülaceze'ye ziyarette bulunan gençler, Darülaceze sakinleriyle uzun uzun sohbet etme imkânı buldular. Onların bayramda yalnız olmadıklarını hissettirdiler.

Genç Yeşilay İzci Kampında!

Güçlü iradeye sahip nesiller için çalışan Genç Yeşilay, Hekim Başı İzci Kampı'nda izci kardeşleriyle buluştu. İzci eğitimleri kapsamında Genç Yeşilaycılar, izcilere tütün ve teknoloji bağımlılığını anlattı. Hekim Başı İzci Kampında eğitimlere katılan Genç Yeşilay, bağımlılıktan uzak, iradesinin farkında olan nesillerin teminatı olduğunu bir kez daha gösterdi.