Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Genç Yeşilay Üniversite Kulüpleri Deneyim Paylaşım Kampı Düzenlendi

Genç Yeşilay Üniversite Kulüpleri Deneyim Paylaşım Kampı Düzenlendi

41 farklı ilden gelen 62 Genç Yeşilay Kulüp Başkan ve Yardımcısı, 5 ülkeden gelen Genç Yeşilay Gönüllüsü, "Genç Yeşilay Üniversite Kulüpleri Deneyim Paylaşım Kampı" için Yeşilay Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Açılış programına, Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun, Yeşilay Genel Müdürü Sultan Işık ve Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik Komisyonu Başkanı Mahmud Esad Arar katılım sağladı.

Yeşilay Mücadelesinde üniversite kulüplerinin önemine dikkat çeken Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk,” Sivil Toplum Örgütü demek gönüllülük demek, Yeşilay bugüne gönüllülerimizin sayesinde geldi. Gönlüne sağlık Genç Yeşilaycı!’ dedi.

Yeşilay’ın gönüllülük ilkesine dikkat çeken Yeşilay Genel Müdürü Sultan Işık :” 'Yeşilay’ın şanslı olduğu konulardan biri; Genç Yeşilaycılar. Akranlarınıza rol model olduğunuz gönüllü çalışmalarınız Yeşilay’a çok şey katıyor.’ İfadelerini kullandı.

Genel bağımlılık, kulüp sosyal medya adreslerinin Yeşilay’ın misyon ve vizyona uygun kullanımı ve bağımlılıklarla mücadelede üniversite kulüplerinin yeri gibi konu başlıklarının konuşulduğu programda, üniversitelilere proje yazma ve yönetme eğitimi de verildi.