Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Adıyaman’da öğrenciler ödüllendirildi

Adıyaman’da öğrenciler ödüllendirildi

Yeşilay Adıyaman Şubesi, öğrencileri bağımlılıklar konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlediği “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasında dereceye girenleri ödüllendirdi.

Yeşilay Adıyaman Şubesi, öğrencileri bağımlılıklar konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlediği “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” temalı yarışmada, resim, şiir, kısa film, kompozisyon, karikatür ve afiş kategorisinde dereceye girenleri ödüllendirdi. Adıyaman Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen ödül törenine, Adıyaman Vali Yardımcısı Onur Kürkçü, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Aydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Turhan, Yeşilay Adıyaman Şubesi yönetimi, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Adıyaman'ın 8 ilçesindeki okullardan yoğun katılım sağlandığı yarışmada, 18 öğrenci ödüllerin sahibi oldu. Programda Yeşilay Adıyaman şube Başkanı Hakan Özöncel, gençlerin sigara ve alkol gibi birçok farklı zararlı alışkanlığının olduğuna işaret ederek bunların giderilmesi noktasında özellikle büyüklere önemli görevler düştüğünü ifade etti. Ödül töreninde birinci olan eser sahiplerine 600, ikincilere 400 ve üçüncülere ise 200'er lira ödül ve plaket verildi.