Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  72 / 84 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 72 / 84 Next Page
Page Background

Baharmevsimini taptaze

otlarla hazırlanmış,

birbirinden lezzetli ve renkli

salatalarla karşılamaya ne

dersiniz?Davet sofralarınızı

ve çay saatlerinizi farklı

kılacak salata tariflerini sizin

için bir araya getirdik.

HEM RENKLİ

HEM LEZZETLİ

GASTRONOMİ

TULUM PEYNİRLİ

SEMİZOTU SALATASI

(4 kişilik)

1 demet semizotu

100gramtulumpeyniri

1 çay bardağı ceviz içi

4-5 adet kiraz domates

4 çorba kaşığı zeytinyağı

Yarım limon

1 çay kaşığı tuz

Semizotunun

yapraklı

kısımlarını temizleyip iyice

yıkayın. İrice kıyın veya

elinizle parçalayıp salata

tabağına alın. Üzerine

ufalanmış tulumpeyniri,

irice parçalanmış ceviz ve

ikiye bölünmüş domates

serpiştirin. Zeytinyağı ve

limon suyu gezdirip tuzunu

ayarlayarak servise sunun.

yesilay.org.tr

72

YEŞiLAY

MART 2017

KÜLTÜR