Background Image
Previous Page  43 / 52 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 43 / 52 Next Page
Page Background

Sonra bir

kabın içine

küp karpuzları

attım ve ezerek

karıştırdım.

İyice donduktan

sonra kaşıkla

dondurma

kuplarına

doldurdum.

Aynı kaba,

krema, süt ve

şekeri ilave ettim

ve karıştırdım.

Annem şeker iyice

eriyince karışımı saklama

kabına boşaltarak

buzdolabına dört saat

süreyle soğumaya bıraktı.

Bana karpuzlu

dondurma

yapımında yardım

ettiği için anneme

teşekkür ettim.

Ona karpuzun

faydalarını öğrenip,

sayacağıma söz

verdim. Neler

öğrenmişim,

bakalım mı?

Karpuzun yüzde 90’dan fazlası

su olduğu için, bizi yaz aylarında

serinletir ve vücudu nemlendirir.

A vitamini deposudur ve bu

yüzden gözlere iyi gelir.

Bağışıklık sistemimizi güçlendirir.

Kemiklerimizi sağlamlaştırır.

Afiyet

olsun

3

6

4

5