Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Haftası Oryantiring Yarışması

Yeşilay Haftası Oryantiring Yarışması

Türkiye Oryantiring Federasyonu, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Yeşilay iş birliğiyle 2 Mart 2024 Cumartesi günü Gülhane Parkı’nda Yeşilay Haftası Oryantiring Yarışması yapılacaktır. Küçükler, yıldızlar, gençler ve elit sporculara yönelik yarışma, halk katılımına da açık olacaktır.

Yarışmacılar Cumartesi günü 10.30 – 12.30 saatleri arasında Gülhane Parkı’ndaki hedeflere harita ve pusula yardımıyla ulaşarak elde ettikleri şifrelerle yarışmayı tamamlamaya çalışacaklar.

Tüm kademelerdeki oryantiring sporcularını ve oryantiring spor dalına ilgi duyan herkesi, Yeşilay Haftası Oryantiring Yarışması’na bekliyoruz. 28 Şubat Çarşamba gününe kadar Oryantiring Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği web sitesi üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Program:

09.00-10.00 Harita ve çip dağıtımı
10.00 İlk kez katılım sağlayanlar için kısa eğitim
10.30 İlk Çıkışlar
12.30 Bitiş

Kategoriler:
• Küçükler
• Yıldızlar
• Gençler
• Elit
• Halk

Her kategoride en hızlı tamamlayan ilk 3 sporcu madalya kazanacaktır.
Oryatiringi ilk kez deneyimleyecek olan katılımcılara antrenörlerimiz bilgi verecektir. Harita eğitimi ile başlayan ve uygulamaları olarak gerçekleşen eğitimlere katılmak istediğinizi kayıt formunda belirtmeyi unutmayın. Kaydolmak ve kayıt kontrolü için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Gülhane Parkı’nda görüşmek üzere...

KAYIT LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

KAYIT KONTROL İÇİN TIKLAYINIZ

YARIŞ BÜLTENİ İÇİN TIKLAYINIZ