Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Caddebostan Bisiklet Turu Gerçekleştirildi

Yeşilay Caddebostan Bisiklet Turu Gerçekleştirildi

Türkiye Bisiklet Federasyonu, İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Yeşilay iş birliğiyle Nisan ayı Yeşilay Caddebostan Bisiklet Turu gerçekleştirildi.

21 Nisan 2024 Pazar günü sabahın erken saatlerinden itibaren buluşma noktasına gelen katılımcılar, Yeşilay Kadıköy, Maltepe ve Sancaktepe şubeleri tarafından kurulan stantlarda karşılandılar.

Caddebostan etkinlik alanından saat 10.00'da başlayan bisiklet turu, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesinin güvenlik önlemlerinin eşliğinde ilerledi, bisikletseverler Maltepe Vapur İskelesi’nden dönüş alıp yollarına Bağdat Caddesi istikametinde devam ettiler. Yaklaşık 150 bisikletseverin pedal çevirdiği 23 kilometrelik tur, 1 saat 30 dakikada tamamlandı. 2024 yılından itibaren her ayın 3. pazar günü düzenlenen Caddebostan Bisiklet Turu'nun Nisan ayıyla birlikte üçüncüsü tamamlanmış oldu.

Yeşilay, her ay tarihî yarımada güzergâhında ve Caddebostan-Maltepe güzergâhında bisiklet turları düzenleyerek bisiklet tutkunlarını buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca, 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs 2024 Pazar günü 81 ilde eş zamanlı yapılacak. Bu etkinliklerle Yeşilay, spor bilincini teşvik etmenin yanı sıra, bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşamın önemine dikkat çekiyor.