Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yılın Sivil Toplum Örgütü: Yeşilay

Yılın Sivil Toplum Örgütü: Yeşilay

Anadolu Yayıncılar Derneği(AYD) tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen "Anadolu Medya Ödülleri" töreninde Yeşilay, Yılın Sivil Toplum Örgütü Seçildi.

Anadolu Yayıncıları Derneği Yılın Sivil Toplum Örgütü Ödülü, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Zehra Zümrüt Selçuk tarafından Yeşilay Genel Başkanı, Prof. Dr. Mücahit Öztürk’e takdim edildi. Öztürk, konuşmasında ödülü tüm Yeşilay çalışanları ve Türkiye’nin her yerine yayılmış binlerce gönüllü adına aldığını belirterek; Anadolu Yayıncılarına Yeşilay’a olan destekleri için teşekkür etti.

4. Anadolu Medya Ödülleri törenine, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, MHP Konya Milletvekili, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve  pek çok siyasetçi ve gazeteci de katıldı.

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından, radyo, televizyon, gazete, internet medyası alanlarının yanı sıra ülkemize hizmet eden şair, yazar, bilim insanı, dava adamları ve sivil toplum örgütünü de kapsayan ödüller, Anadolu da hizmet veren yerel gazete, radyo ve televizyon kuruluşları ile yapılan istişare ve oylama sonucunda belirlendi.