Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yetenekli öğrenciler ödüllendirildi

Yetenekli öğrenciler ödüllendirildi

Yeşilay Ankara Şubesi ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle birlikte düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri dağıtıldı.

Yeşilay Ankara Şubesi ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle birlikte düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri dağıtıldı. Yeşilay Ankara Şubesi ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilkokul, ortaokul ve liselerde düzenlenen resim, şiir, kompozisyon, afiş, karikatür ve kısa video yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Anıttepe Anadolu Lisesinde Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması kapsamında düzenlenen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Ödül takdimleri, Yeşilay Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve öğretmenler tarafından gerçekleştirildi. Yarışmaya yoğun bir ilginin olduğunu belirten Yeşilay Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak; “Bu tür yarışmalarla, bağımlılık konusunda farkındalık oluşturma çabasının her geçen gün arttığını görmek bize umut veriyor. Umarım daha fazla bağımsız gencimize ve bilinçli ailelere ulaşma imkânımız olacaktır. Bu vesileyle tüm katılımcı öğrencilerimize ve duyarlı okullarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Törende her dalın birincilerine 600 TL, ikincilerine 400 TL ve üçüncülerine 200 TL'nin verildiği yetenek yarışmasına, her okuldan öğrenci, öğretmen, yönetici ve veliler katılırken, Anıttepe Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından da münazara yarışması düzenlendi. Ödül törenine katılanlar programda ayrıca ödüllerin yer aldığı sergiyi de gezme fırsatı buldu.