Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay’ın Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, kamunun ardından özel sektörde de yaygınlaşıyor

Yeşilay’ın Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı, kamunun ardından özel sektörde de yaygınlaşıyor

Dünyada 5 bağımlılık türü ile mücadele eden tek STK olan Yeşilay, rol model uygulamalarına devam ediyor. Bu kapsamda Yeşilay, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitimlerini kamunun ardından özel sektör ortaklığında da yaygınlaştırarak sürdürüyor. 10 Mart tarihinde TYH Tekstil’in İstanbul’daki merkez ofisinde başlayan ve ülkemizin farklı bölgelerindeki 3 bini aşkın personeline ulaşacak TBM eğitimleri, 26 Nisan tarihinde son bulacak.

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) kapsamında geliştirilen bağımlılıkla mücadele eğitimleri, TYH Tekstil ve Yeşilay ortaklığında genişleyerek devam ediyor.

TYH Tekstil’in İstanbul’daki merkezi ile Ordu, İzmir, Manisa, Kırklareli ve Edirne’deki fabrikalarında çalışan 3 binin üzerindeki personeline, Yeşilay’ın uzman eğitmenleri tarafından sağlıklı yaşam alışkanlığı kazandırma amaçlı TBM eğitimi veriliyor.

Sağlıklı yaşam konusunda temel koruyucu – önleyici bilgilendirmeleri edinen katılımcıların bağımlılık yapıcı maddelere ilişkin soruları uzman Yeşilay eğitmenleri tarafından yanıtlanıyor.

Dengeli ve sağlıklı beslenme, doğru uyku, spor ve egzersizin önemi gibi sağlıklı yaşam prensiplerine ilişkin temel bilgilendirmeler, firma çalışanları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Yeşilay, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM)kapsamında kurum ve kuruluşlardan gelen eğitim taleplerine karşılık veriyor.

Kurum ya da kuruluşlar, eğitim talepleri için www.tbm.org.tr adresindeki Eğitim Talep Formu’ndan başvuru yapabiliyor.

10 Mart’ta TYH Tekstil’in İstanbul’daki merkezinde başlayan eğitimler, 40 oturum halinde gerçekleştirilerek 26 Nisan’da sona erecek.