Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay'dan Uyuşturucu Bağımlılığı İle Mücadelede Dünya Çapında Başarı

Yeşilay'dan Uyuşturucu Bağımlılığı İle Mücadelede Dünya Çapında Başarı

Yeşilay, 2020 Dünya Uyuşturucu Raporunu tartışmak ve değerlendirmek üzere Viyana STK’lar Komitesi ve UNODC Sivil Toplum Ekibi tarafından Fransızca gerçekleştirilen webinarda konuşan tek STK olmayı başardı.
 
2020 Dünya Uyuşturucu Raporunu tartışmak ve değerlendirmek üzere Viyana STK’lar Komitesi ve UNODC Sivil Toplum Ekibi tarafından Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve Rusça dillerinde olmak üzere webinar serileri oluşturulmuştur.
 
İlki 15 Temmuz’da gerçekleştirilen toplantıda, UNODC tarafından 2020 Dünya Uyuşturucu Raporu'nun resmi bir sunumu yapıldı.  Bu toplantıda Yeşilay, dünya temsilcilerine karşı konuşan ve mesajlarını ileten tek sivil toplum kuruluşu olmayı başardı.
 
Yeşilay, her sene yayınlanan Dünya Uyuşturucu Raporu ile çalışma biçimini, ayrıca yerel yönetimlerle işbirliği içinde uluslararası veri toplama süreçlerine Yeşilay’ın destekleri ve ilk defa Türkiye’den atık su analizlerinin raporda yer alması üzerine bir sunum yaparak toplantıda Türkiye’yi büyük bir başarı ile temsil etti.