Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
 Yeşilay’dan Şubelerine Hizmet İçi Eğitim Programı

Yeşilay’dan Şubelerine Hizmet İçi Eğitim Programı

Yeşilay Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeleri için hizmet içi eğitim programı düzenliyor. Bölge bölge yapılan eğitim programlarının Konya ve Samsun ayakları tamamlandı. Eylül sonuna kadar 5 ilde daha eğitimler gerçekleşecek.

Yeşilay, Türkiye genelinde yaygınlaştırdığı şubelerin kapasitelerini geliştirmek amacıyla hizmet içi eğitimler düzenliyor. Mayıs ayında başlayan eğitimlerin Konya ve Samsun’daki ayağında toplam 24 şubeye eğitimler verildi. Yoğun katılımın gerçekleştiği eğitim programlarında Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) uygulaması, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) yaygınlaştırılması, mevzuat, tüzük ve yönetmelikler eğitimi, kurumsal iletişim yönetimi, proje döngüsü, şube finansal sistemi, beden dili, gönüllüler ve üyelerle ilişkilere yönelik eğitimler verildi.

Mayıs’ta Konya’da, Haziran’da Samsun’da yapılan hizmet içi eğitim programları sırasıyla Erzurum, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul ve Denizli’de yapılacak ve Türkiye genelindeki tüm şubeler bölgelerine göre bu illerde eğitimlerini alacak. 3 gün süren programda şubelerin çalışma kapasitelerinin arttırılması, proje yazma ve yönetmelerinin sağlanması, bağımlılıklarla mücadelede daha etkin mücadele etmeleri amaçlanmaktadır.