Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay’dan Bağımlılık için Rehber Kitap

Yeşilay’dan Bağımlılık için Rehber Kitap

Yeşilay, alkol, madde ve tütün ürünlerinin yanı sıra teknoloji, kumar bağımlılığı gibi davranışsal bağımlılıklarında ele alındığı Bağımlılık, Tanı, Tedavi, Önleme kitabı ile bağımlılık alanında kaynak niteliğinde bilgileri bir araya getirdi.

Sadece kişiyi değil; ailesini, sosyal çevresini, yaşadığı toplumu hatta dünyayı etkileyen bağımlılık konusunda topluma doğru ve güvenilir bilgilerin verilmesi için kaynak niteliği taşıyan Bağımlılık, Tanı, Tedavi ve Önleme Kitabı Yeşilay Yayınları’ndan çıktı.

Kitabın editörlüğünü Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Prof. Dr. Kültegin Ögel, Doç. Dr. Cüneyt Evren, Doç. Dr. Rabia Bilici tarafından yapılırken, editör yardımcılığını Sultan Işık, G. Melike Şimşek, Ceren Koç üstlendi.

Kitapta, kavram olarak bağımlılık, bağımlılığın tarihi, dünyada ve ülkemizde bağımlılıkla ilgili güncel yaklaşımlar, son tıbbi gelişmeler, tedavi modelleri gibi bağımlılıkla iligli tüm merak edilen konular bilimsel bir çerçevede ele alınıyor.

Ebeveynler, bilim insanları, akademik camia, alan çalışanları, öğretmenler ve kanaat önderleri için bilimsel kaynak niteliğinde olan Bağımlılık, Tanı, Tedavi, Önleme kitabı http://www.yesilaymarket.com/  web sitesinde satışa sunuluyor.