Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Yayınları CNR Kitap Fuarı'nda

Yeşilay Yayınları CNR Kitap Fuarı'nda

Bu yıl ikincisi düzenlenen CNR Kitap Fuarı, 27 Şubat tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında, Yeşilay Yayınları'ndan çıkan kitaplar, "Yeşilay Dergisi" ve "Yeşilay Çocuk" dergisi de 10 gün boyunca fuarda yerini alıyor.

Yer: CNR EXPO Yeşilköy
Tarih: 23 Şubat - 8 Mart 2015
Stant: 6. Hall No: L 30


Bu yıl ikincisi düzenlenen ve "Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı" temasıyla gerçekleşen CNR Kitap Fuarı'nda Yeşilay Yayınları'ndan çıkan kitaplar, Mart ayında 974. sayısını yayınlayacak olan "Yeşilay Dergisi" ve ilk sayısı ile "Yeşilay Çocuk" dergisi yer alıyor.

23 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında ziyaret edilebilecek olan fuara 250'nin üzerinde yayınevi katılıyor. Türkiye'nin en eski dergilerinden biri olma özelliğini taşıyan ve Mart ayında raflarda da okuyucularla buluşacak olan 90 yaşındaki "Yeşilay Dergisi" de CNR Kitap Fuarı'nda.

"Yeşilay Çocuk" dergisi
Yeşilay, 1960’lı yıllarda yayımlanan ve çok değerli çizer ve yazarların yer aldığı Yeşilay Mavi Kırlangıç çocuk dergisini de yad ederek, "Yeşilay Çocuk" dergisini çıkarıyor. Her sayısında Yeşilcan karakterinin maceralarına şahit olacağımız Yeşilay Çocuk dergisi, sağlık ve bağımlılık konularını yaş gruplarına uygun bir dille anlatıyor. 7-12 yaş grubuna hitap edecek olan çocuk dergisi Yeşilcan karakteri üzerinden sağlıklı yaşam, beslenme, hijyen, spor, bağımlılıkları önleyecek becerilerin geliştirilmesi, yaşa uygun olarak sigara bağımlılığı ve bilinçli ve kontrol altında kullanılması yönünde bilgiler veren teknoloji bağımlılığı gibi konuları ele alıyor. İçeriğinde bulmaca, gezi, hayvanlar alemi, doğayı tanıma, değerler konusunu da ele alan çocuk dergisi de Mart ayı itibariyle Yeşilay Dergisi'yle birlikte raflarda  Şubat - satışa sunulacak.

CNR Kitap Fuarı Hakkında
CNR Kitap Fuarı'nda söyleşi, panel, çocuk etkinlikleri, sergi, imza günleri ve dinletilerle birlikte 550'nin üzerinde etkinlik gerçekleşecek. NR EXPO Yeşilköy etkinlik salonlarında ziyaretçilere Çanakkale Destanı üzerine yazılan şiirler dinletilecek. Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, MEB, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi de destekliyor.

CNR Holding tarafından Basın Yayın Birliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen fuar, Yeşilköy'deki CNR EXPO'da 20 bin metrekare alanda gerçekleşiyor. Öğretmenler, öğrenciler, yayıncılar, kitabevleri, kütüphaneciler, tercüme büroları, gazeteciler, yazarlar, editörler, yayınevi, yazar telif ajansları ve okurların hedef ziyaretçi olarak belirlendiği fuarı, 350 bin kitapseverin gezmesi bekleniyor.

Fuarı 8 Mart’a kadar ziyaret edebilirsiniz.