Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Web Sitesine Uluslararası "Üstün Başarı" ödülü

Yeşilay Web Sitesine Uluslararası "Üstün Başarı" ödülü

2015 Ocak ayında hem ön yüz tasarımı, hem de alt yapısı tamamen yenilenen Yeşilay web sitesi, İnteraktif Medya Ödülleri’nin(IMA) "Sivil Toplum Kuruluşu" kategorisinde, ''Üstün Başarı” ödülüne layık görüldü.

Yeşilay web sitesi, dijital dünyanın uluslararası platformda en prestijli ödüllerinden biri olan İnteraktif Medya Ödülleri’nde (IMA) Üstün Başarı ödülüne layık görüldü. Tasarım, içerik, pratiklik, fonksiyonellik, kullanıcı dostu olma gibi kriterler açısından incelenen www.yesilay.org.tr, 128 başvuru arasından Türkiye'den ödül alan tek Sivil Toplum Kuruluşu sitesi olmayı başardı.

Uluslararası kriterlere uygunluk
Bağımlılıklarla mücadelede yazılı ve görsel medyayı, internet ve sosyal medya ağlarını aktif bir şekilde kullanan Yeşilay, mesajlarının toplumun tüm kesimlerine aktarılması için bu yılın başlarında günümüzün tasarım trendlerine uygun, gelişen teknolojik altyapılar ile uyumlu ve kullanıcı dostu bir web sitesine geçiş yaptı.

Bu kapsamda, site arayüzü yenilendi, site mobil uyumlu hale getirildi, basılı ve görsel yayınlara dijital ortamdan erişim hızlandırıldı, üyelik ve bağış işlemleri kolaylaştırıldı, sosyal medya entegrasyonları sağlandı, site toplumun her yaştan kesimine hitap edecek içerikler ile zenginleştirildi, çoklu dil desteği sağlandı. Yapılan tüm bu çalışmalar Yeşilay web sitesine uluslararası “Üstün Başarı” ödülünü kazandırdı.

IMA puanlamasına göre Yeşilay web sitesi:
Tasarım: 87
İçerik: 93
Fonksiyonellik: 99
Kullanıcı Dostu: 90
Standartlara Uygunluk: 91
------------------------------------------------------
Total: 460

Ödüle ait sertifika: http://www.interactivemediaawards.com/winners/certificate.asp?param=312396&cat=1

Interactive Media Awards hakkında
Interaktif Media Awards web sitesi tasarımı ve geliştirilmesi konusundaki mükemmeliyet standartlarını belirler ve başarılı çalışmaları seçerek ödüllendirir. Önde gelen web tasarımcılar, geliştiriciler, programcılar, reklamcılar ve web ile alakalı profesyonellerden oluşan bir ekip olan, kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Interactive Media Awards, Internet’teki mükemmeliyet standartlarını yükseltmeyi hedeflemektedir.
Daha fazla bilgi için: www.interactivemediaawards.com