Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay, tüm şubeleriyle İstanbul’da bir araya geldi

Yeşilay, tüm şubeleriyle İstanbul’da bir araya geldi

Bağımlılıklarla asırlık mücadelesiyle öncü kuruluş olan Yeşilay, Türkiye genelinde kurulan ve kurulma aşamasında olan şubeleriyle, düzenlediği iki günlük programda bir araya geldi. Programa Yeşilay Yönetim Kurulu, Bilim Kuruluyla birlikte Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeler katıldı.

96 yıldır yurdun dört bir köşesinde şubeleri ve gönüllüleriyle birlikte bağımlılıklarla mücadele eden Yeşilay, 12-13 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da tüm şubelerinin bir araya geldiği 3. Şubeler Yüksek İstişare Kurulu toplantısını düzenledi.Yeşilay Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Yeşilay Yönetim, Denetim ve Bilim Kurulu üyeleri ve Şube Başkanlarının bir araya geldiği toplantının ana gündem konusu, bağımlılıkla mücadelede gönüllülük, şube olarak teşkilatlanmanın önemiyle şubelerin gerçekleştireceği projelerle hibe destek programları oldu.

“Şubelerimiz mücadelemize güç katıyor”

Programda konuşan ve Genel Merkez faaliyet planı hakkında bilgi veren Yeşilay Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk; Yeşilay'ın son dönem çalışmalarından bahsetti. Öztürk, "Yeşilay Genel Merkezimiz ve siz değerli Yeşilay şubelerimizle birlikte ülke genelinde bağımlılıklarla mücadelede çok sayıda faaliyet gerçekleştirdik. Aramıza yeni katılarak gücümüze güç katan yeni şubelerimizle de, artan bir ivmeyle ve heyecanla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.


Yeşilay'ın şube projelerine mali destek programından hibe sağlaması ve illerdeki TBM çalışmalarının takibinin öneminden bahsedildiği toplantıda, illerdeki Yeşilay şubelerini aktifleştirecek çalışmalar yapılmasının yaygınlaşma sürecinde etkili olacağı belirtildi.