Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Şubeler Hizmet İçi Eğitim Programı Diyarbakır’da

Yeşilay Şubeler Hizmet İçi Eğitim Programı Diyarbakır’da

Yeşilay Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeleri için hizmet içi eğitim programı düzenliyor. Bölge bölge yapılan eğitim programlarının Konya, Samsun, Kars ayakları tamamlandı. Eylül sonuna kadar 3 ilde daha yapılacak olan eğitimlerin Ağustos ayındaki ilk durağı Diyarbakır oldu.

Yeşilay, Türkiye genelinde yaygınlaştırdığı şubelerin kapasitelerini geliştirmek amacıyla hizmet içi eğitimler düzenliyor. Mayıs ayında başlayan eğitimlerin Konya, Samsun ve Kars’taki ayağında yaklaşık 40 şubeye eğitimler verildi. 11-13 Ağustos arasında ise 11 şubenin katılımıyla Diyarbakır’da eğitim programı gerçekleşti. Diyarbakır Büyükşehir Öğretmenevindeki programa Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun ve Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Saadet Kalyoncu da katıldı.

Yoğun katılımın olduğu eğitim programlarında Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) uygulaması, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) yaygınlaştırılması, mevzuat, tüzük ve yönetmelikler eğitimi, kurumsal iletişim yönetimi, proje döngüsü, şube finansal sistemi, beden dili, gönüllüler ve üyelerle ilişkilere yönelik eğitimler veriliyor.

Türkiye genelindeki tüm şubelere verilecek olan bu eğitim programında şubelerin çalışma kapasitelerinin arttırılması, proje yazma ve yönetmelerinin sağlanması, bağımlılıklarla mücadelede daha etkin mücadele etmeleri amaçlanıyor.