Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Mardin Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı

Yeşilay Mardin Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı

Yeşilay Mardin Şubesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolün ardından “Yeşilay Güçlü İrade Güçlü Gençlik Merkezi” törenle açıldı.

Açılış, Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin, Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf Dağ ve birçok STK temsilcilerin katılımlarıyla gerçekleşen törenle yapıldı.

Açılışta konuşan Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, “Yeşilay bağımlılıkla mücadele de ülkemizin en önemli teşkilatıdır. Başta gençler olmak üzere tüm bireylere alkol, tütün ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan koruyan, kurtaran ve bunlara yönelik eğitim veren kurumdur. “En iyi korunma yolu hiç başlamamaktır”  sloganıyla tüm vatandaşları eğitmek, bağımlılıkları en aza indirmek için elimizden geleni yapmaya şube olarak devam edeceğiz.” dedi.

Yeşilay Gençlik Merkezinde gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, daha sağlıklı yaşam koşullarına sahip olmak,  var olan projelerini hayata geçirebilmelerine imkan sağlamak ve sosyal hayatın her alanında etkin katılımları artırmak için çalışmalar yapılması hedefleniyor.