Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Kalite Yönetim Sistemi Belgesini Almaya Hak Kazandı

Yeşilay Kalite Yönetim Sistemi Belgesini Almaya Hak Kazandı

Bağımlılıkla mücadelede asırlık geçmişi ile ulusal ve uluslararası arenada önleme, koruma ve rehabilitasyon çalışmaları ile sürdüren Yeşilay, Türkiye’de sivil toplum alanında en önemli aktörlerden biri olma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda profesyonel yönetim anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren Yeşilay, IS0 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı. 2013 yılında EFQM Mükemmellik Model’ini benimseyen Yeşilay, kurumsal gelişim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi; Yeşilay Genel Merkez’ de dahilinde yönetim ve idari organizasyon faaliyetleri ile bu faaliyetlerle ilişkili işlemleri ve bunlara bağlı hizmet sunumlarını içeren; İnsan Kıymetleri, Kalite Yönetimi, İdari İşler, Finans ve Mali İşler, Bilgi Teknolojileri, Satınalma, Kurumsal İletişim, Etkinlik, Dış İlişkiler, Bilimsel Çalışmalar ve Savunuculuk, Program Yönetimi, Eğitim Yönetimi, Gönüllü ve Paydaş İlişkileri bölümlerindeki tüm süreçleri kapsıyor.