Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Heyeti Kıbrıs'ta Ziyaretlerde Bulundu

Yeşilay Heyeti Kıbrıs'ta Ziyaretlerde Bulundu

Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun öncülüğündeki Yeşilay heyeti Kıbrıs’ta açılacak olan Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ve Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili Lefkoşa’da temaslarda bulundu.

Yeşilay heyeti Kıbrıs’ta açılacak olan Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi ve Kıbrıs'ta uygulanacak olan Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi ile ilgili temaslarda bulundu.

Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun, Yeşilay Dış İlişkiler Birim Müdürü Ergin Beceren, Kıbrıs Yeşilay Başkanı Dr. Ayşe Gökyiğit ve Kıbrıs Yeşilayı As Başkanı Fatma Çamlıköylü'nün yer aldığı Yeşilay heyeti ilk olarak KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit ile bir araya gelerek Yeşilay’ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette önümüzdeki dönem Kıbrıs'ta uygulanacak olan Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı ve yapılması planlanan formatör eğitimleri görüşüldü.

Yeşilay heyeti daha sonra Lefkoşa Büyükelçisi Sayın Ali Murat Başçeri’yi makamında ziyaret etti. Uzun yıllar Kıbrıs’ta farklı görevlerde bulunduktan sonra büyükelçilik görevine atanan Sayın Ali Murat Başçeri’ye yapılan hayırlı olsun ziyaretinde Kıbrıs’ta açılacak olan YEDAM ve Rehabilitasyon Merkezi ile bilgi verilirken, Yeşilay’ın Türkiye’de ve dünyada yaptığı çalışmalar aktarıldı.