Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Heyeti Kıbrıs’ta üst düzey temaslarda bulundu

Yeşilay Heyeti Kıbrıs’ta üst düzey temaslarda bulundu

Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun öncülüğündeki Yeşilay heyeti Kıbrıs'ta açılması planlanan Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ve diğer yeni projeler ile ilgili temaslarda bulundu.

Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun ve beraberindeki heyet Kıbrıs'ta açılması planlanan Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ve diğer yeni projeler hakkında temaslar gerçekleştirdi. KKTC Başbakanı Tufan Erhürman, Sağlık Bakanı Filiz Besim ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş'ı ile bir araya gelerek Yeşilay'ın faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun ve beraberindeki heyet, ilk olarak Kıbrıs Yeşilay Başkanı Ayşe Gökyiğit ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Kıbrıs Yeşilay'ın faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, Kıbrıs'ta hayata geçirilmesi planlanan Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ve diğer yeni projeler de gündemdeki yerini aldı.

Önleme ve Rehabilitasyon Faaliyetleri Hakkında Bilgi Verildi

Lefkoşa'da ilk ziyaretin ardından Yeşilay Genel Sekreteri Dursun, Kıbrıs Yeşilay Başkanı Ayşe Gökyiğit ve beraberindeki heyet; sırasıyla KKTC Başbakanı Sn. Tufan Erhürman, KKTC Sağlık Bakanı Sn. Dr. Filiz Besim ve KKTC Maliye Bakanı Sn. Serdar Denktaş'ı ziyaret etti. Görüşmeler sırasında KKTC kabine üyelerine Yeşilay'ın önleme ve rehabilitasyon faaliyetleri ile, Yeşilay'ın KKTC ve Türkiye ile globalde gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. İbrahim Benter ile Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Genel Başkanı Bülent Çıraklı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen heyetler, Kızılay ve Yeşilay'ın iş birliğinin yanı sıra YEDAM ve rehabilitasyon merkezi projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Son olarak Lefkoşa Büyükelçisi Sayın Derya Kanbay'ı makamında ziyaret eden Yeşilay heyeti, Yeşilay'ın Türkiye'de yaptığı çalışmaların yanı sıra dünyanın dört bir yanında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verildi.