Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay'dan İbretlik Fotoğraf Sergisi

Yeşilay'dan İbretlik Fotoğraf Sergisi

Yeşilay Denizli Şubesi, 7 Mart Cumartesi günü Teraspark Alışveriş Merkezi'nde açtığı stantla gönüllü sayısını arttırdı.

Yeşilay Denizli Şubesi, Cumartesi günü Denizli'deki büyük alışveriş merkezlerinden Teraspark AVM'de açtığı stantla bağımlılıktan kurtulma yollarını vatandaşlara göstermeye çalıştı.

Etkinlik kapsamında alışveriş merkezinde Türkiye Yeşilay Denizli Şubesi tarafından Dünyaca ünlü İtalyan fotoğraf sanatçısı Valerio Bispuri'nin Latin Amerika'da uyuşturucu bağımlılarını fotoğrafladığı "Paco" fotoğraf sergisi de açıldı. Türkiye Yeşilay Denizli Şubesi Başkanı Ümit Bayagut, uyuşturucu bağımlılarının düştüğü durumların gösterildiği birbirinden özgün fotoğrafın yer aldığı sergi ile ilgili sonu acılarla biten bağımlılıklara karşı vatandaşları uyarmaya çalıştıklarını belirtti.

Bayagut, "Yeşilay olarak geçen hafta sonu Delikliçınar meydanında halkımıza açık bir stant açtık. Bu hafta ise Teraspark'ta stant açarak zararlı her türlü bağımlılığın sonuçlarını vatandaşlarımıza özellikle de çocuklara göstermek istedik. Bu kapsamda bir fotoğraf sergisi de açtık." dedi. Alışveriş merkezi girişinde açılan stantda 200'e yakın Yeşilay gönüllüsünün form doldurduğunu, çocuklara değişik hediyeler verdiklerini, çocuklara resim yaptırdıklarını belirten Bayagut, "Bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini daha da artırmayı hedefliyoruz. Yeşilay Haftası, bu yıl "Sağlığın ve İyiliğin Peşinde 95 Yıl" konsepti ve "Bu hayat Benim, Gelecek Hepimizin" sloganıyla kutlanıyor. Yaptığımız etkinliklerle, bağımlılıkla ve bağımlılığı teşvik eden güç ve odaklarla mücadele etmek konusunda otoriteleri ve toplumu harekete geçirmek istiyoruz." dedi.