Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşil Sahne rol modelleri gençlerle buluşturdu

Yeşil Sahne rol modelleri gençlerle buluşturdu

Yeşilay, yaşamlarıyla örnek olan, deneyimleriyle gençlere yol gösterecek medya, sanat, spor alanından ünlü isimleri Yeşil Sahne ile gençlerle buluşturmaya devam ediyor.

Yeşilay, yaşamlarıyla örnek olan, deneyimleriyle gençlere yol gösterecek ünlü isimleri Yeşilay Haftası'nda Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde halkla bir araya getirdi. Üniversitelerde, gençlik ve kültür merkezlerinde medya, sanat ve spor alanından ünlü isimleri gençlerle bir araya getiren Yeşil Sahne yoğun ilgi gördü. Ağrı, Adıyaman, Mardin, Kırklareli, Yalova, Muş ve Denizli'nin yanı sıra İstanbul'un Güngören, Sultangazi ilçelerinde düzenlenen Yeşil Sahne'nin konukları oyuncu Burak Arslan, milli rallici Burcu Çetinkaya Bucak, rap sanatçısı Resul Aydemir, radyo sunucusu Cem Arslan, dünya şampiyonu sporcu Tolga Murat Balıkçı oldu.

Yeşilay Haftası süresince düzenlenen Yeşil Sahne söyleşileriyle yaklaşık 3050 gence ulaşıldı. Yeşil Sahne konukları oyunculuk, spor, medya hayatlarını ve deneyimlerini gençlerle paylaşma fırsatı buldu, merak edilen soruları yanıtladı.

Yeşil Sahne'den tematik seminerler

Rol model ünlü isimleri halkla buluşturan Yeşil Sahne, bağımlılık alanındaki konular kapsamında tematik seminerler düzenlemeye devam ediyor. Çoğunlukla gençlerin yoğun olarak kullandığı teknoloji üzerine yapılan Yeşil Sahne tematik seminerleri Ocak-Mart ayları arasında Sarıyer Marmaracık Kampı, Esenler, Antalya Kızılay Gençlik Kampı, Adıyaman, Güngören, Mardin, Çekmeköy, Bayrampaşa yanı sıra İstanbul Üniversitesi ve Okan Üniversitesi'ne konuk oldu. Teknoloji bağımlılığı kapsamında teknolojik araçların, sosyal medya ve internetin kontrollü ve sınırlı kullanımı üzerine bilgilerin aktarıldığı seminerlere yaklaşık 1650 kişi genç katıldı.

Yeşil Sahne, Türkiye'nin dört bir yanında deneyimlerini aktaracak rol model ünlü isimleri Yeşil Sahne kapsamında gençlerle buluşturmaya devam edecek.