Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Vali Kürklü Yeşilay gönüllüsü oldu

Vali Kürklü Yeşilay gönüllüsü oldu

Genç Yeşilaycılar Burdur Valisi Hasan Kürklü'yü makamında ziyaret ederek projeleri hakkında sunum yaptı. Ziyaret sonunda Vali, gönüllü formunu doldurarak Yeşilay Gönüllüsü oldu.

Genç Yeşilay Burdur Temsilcisi Doğukan Kılıç ile MAKÜ Yeşilay Topluluğu Başkanı Melis Aydın Vali Hasan Kürklü'yü bağımlılıklara karşı mücadeleye dikkat çekmek için yapacakları çalışmalar hakkında Vali Kürklü’ye bilgi verdi.

Bağımlılıklara Karşı Mücadele yürüyüşünü Nisan'ın ilk haftası yapmayı planladıklarını dile getiren Aydın, Vali Kürklü'ye yapacakları yürüyüşün yanı sıra Kamu Kurumlarında, okullarda olmak üzere sigara ve diğer bağımlılık yapan maddeler ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili eğitim vermeyi düşündüklerini ifade etti.

Vali, Yeşilay gönüllüsü oldu
Vali Hasan Kürklü'de Genç Yeşilaycılara yapacakları çalışmalar ile ilgili destek vereceğinin sözünü vererek başarılar diledi. Vali Kürklü 2013 yılı içerisinde Avcılar Kaymakamı olarak görev yaptığı süre içerisinde Avcılar İlçesi’nde sigara ile mücadele konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı “İnsanlığın Gerçek Dostları” ödülüne layık görülmüştü. Ziyaretin sonunda, Vali Hasan Kürklü Gönüllü Yeşilaycı Formu doldurdu.