Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
TBMM Başkanı Kahraman’dan Yeşilay Haftası kutlaması

TBMM Başkanı Kahraman’dan Yeşilay Haftası kutlaması

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yeşilay'ın Kuruluşunun 98'inci yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Yeşilay'ın gençliği ve toplumu her türlü bağımlılıktan korumak için önemli çalışmalar yaptığını belirten TBMM Başkanı Kahraman'ın mesajında; "Toplumumuzu alkol ve diğer zararlı alışkanlıklardan korumak gayesiyle 5 Mart 1920 tarihinde İstanbul'da kurulan Yeşilay Derneği, bir asra yakın zamandır insanlarımıza hizmet etmektedir. Bugün kuruluşunun 98'inci yılını kutlayan bu güzide derneğimiz, günümüzde de faaliyetlerini aynı gayretle sürdürmektedir.

Sarhoşluk ve vücuda zarar veren maddeler hakkında Türkiye genelinde yaptıkları uyarıcı, önleyici ve tanıtıcı çalışmalarla insanlarımızda farkındalık oluşturan Yeşilay, bugüne kadar yüzbinlerce gencimizin yeniden hayata tutunmasına destek olarak insanımızın ve ailelerimizin en yakın dostlarından biri olmuştur.

İnsanların geleceğini tehdit eden alkol, uyuşturucu ve bağımlılık yapan zararlı maddelere karşı feragat ve fedakârlık duygularına sahip, adanmış insanlarımızla hizmetlerini sürdüren Yeşilay Derneği'nin, hayırlı hizmetlerini daha nice yıllar devam ettirmesini niyaz ediyor, kuruluşunun 98'inci yılını kutluyorum" dedi.