Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Şanlıurfa, Yeşilay için resim yaptı

Şanlıurfa, Yeşilay için resim yaptı

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Kültür ve Sanat Komisyonu önderliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün katkılarıyla Yeşil Hayat-2 resim çalıştayı düzenlendi.

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen; İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün katkılarıyla gerçekleşen Yeşil Hayat-2 resim çalıştayına İl Müftüsü İhsan Açık, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Şanlıurfa Güzel Sanatlar Lisesi ve Şanlıurfa Bilim Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri ve il ressamları katıldı.

Çalıştay açılışında İl Müftüsü İhsan Açık; "Bizler Allah’ın eserlerini resmetmeye çalışıyoruz. Sanat her zaman iyi ve doğruya yönelten araçtır. Yeşilay'ın sanat aracılığı ile toplumu, gençleri yönlendirme çabasını kutluyorum" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan da; "Sanatsal başarıyı önemseyen bir teşkilatın parçası olduğumuzu ve her zaman Yeşilay’ın sanat etkinliklerine katılmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istedim" dedi. Şanlıurfa Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik ise programdaki konuşmasında; "Toplum ve gençler ancak sanatsal çalışmalara katılınca zararlı alışkanlıklardan uzak durabilirler. En büyük hedefimiz olan sevgili gençlerle yaptığımız bu çalışanın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Programa katılan tüm katılımcılar daha sonra tuvalde resim yaptı.