Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Şanlıurfa’da ‘Son Kale Aile’ Konferansı Yapıldı

Şanlıurfa’da ‘Son Kale Aile’ Konferansı Yapıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesinin katkılarıyla “Son Kale Aile” adlı konferans gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Uzman Psikolojik Danışman Sait Özdemir, eğitimcilere ve ailelere madde bağımlılığı konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Büyükşehir Belediyesi Kültür-Sanat ve Kütüphaneler Şube Müdürü Suphi Çiçek, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Arif Kırıkçı, Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik ve çok sayıda davetlinin katıldığı konferansa eğitimciler ve aileler yoğun ilgi gösterdi.

Konferans öncesinde açılış konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Arif Kırıkçı, madde bağımlılığı konusuna göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman ise, Valilik olarak madde bağımlılığına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve konferansın düzenlenmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.