Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Sakarya Şubesine İl Müdürlerinden destek ve beraberlik ziyareti

Sakarya Şubesine İl Müdürlerinden destek ve beraberlik ziyareti

Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu Yeşilay Haftası münasebetiyle Yeşilay Sakarya Şubesini ziyarette bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yeşilay Formatörleri ve Genç Yeşilay ekibi hazır bulundu.

Ziyarette Yeşilay’ın Sakarya'da ve ülke genelinde yaptığı çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi veren Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır, “Sakarya’da, bağımlılıklar üzerine çalışmalarımız devam edecek. ‘Yeşilaycı olmak için, bağımlılıklardan uzak durmak için, sağlıklı yaşamak için bir nedenim var’ diyerek mücadelemizle toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Yeşilay Sakarya Şubesi Başkanı Fatih Kıcır ziyaretlerinden dolayı il müdürlerine teşekkürlerini sunarak, şehir için önemi büyük olacak YEDAM projesini Sakarya’ya kazandırmak istediklerini, desteklerini beklediklerini ve çalışmalarını sürdüklerini ifade etti. Kıcır’ın günün anısına ziyaretçilerine hediye takdim etti.