Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Ordu’da Yeşilay etkinlik planlama toplantısı

Ordu’da Yeşilay etkinlik planlama toplantısı

Yeşilay Ordu Şubesi, 1-7 Mart Yeşilay Haftası çerçevesinde yapılması planlanan etkinlikler için istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Düzenlenen istişare toplantısına Yeşilay Ordu Şubesi Başkanı Prof. Dr. Ali Ayyıldız, Yeşilay Ordu Şubesi Asbaşkanı Mahmut Akyol, Yeşilay Yürütme Komitesi Üyeleri Ali Çakır, Adnan Keskin, Müftü Yardımcısı Kemal Menceloğlu ve Yeşilay şubesi üyeleri katıldı.

İstişare toplantısında konuşan Yeşilay Ordu Şubesi Başkanı Prof. Dr. Ali Ayyıldız, 1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Yeşilay Haftası’nın önemine vurgu yaptı. Yeşilay Haftası kapsamında Ordu’da yapılması gereken konular hakkında üyeler ile görüş alışverişinde bulunan Prof. Dr. Ali Ayyıldız, yapılacak etkinlikler arasında televizyon programları, sinemalarda yayınlanması planlanan kısa filmler ve broşürler olduğunu söyledi. Prof. Dr. Ali Ayyıldız, belirlenen konular çerçevesinde üyeler arası görev dağılımı yaptı.

Toplantıda ayrıca Yeşilay Asbaşkanı Mahmut Akyol, uyuşturucu ve sigara konularında mücadelede yapılması gerekenler hakkında üyelere bilgi verdi. Sigara ve alkol konularında vatandaşların duyarlı olmasını isteyen Akyol, daha sağlıklı bir nesil için herkesin Yeşilay’a üye olmasını ve diğer vatandaşları bilgilendirmesini istedi.