Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Malatya'da pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi

Malatya'da pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi

Malatya'da 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla bilinç ve farkındalığı artırmak için "Yaşamayı Seç" sloganıyla bisiklet turu düzenlendi.

Yeşilay Malatya Şubesi, Malatya Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Malatya Bisikletliler Derneği İl Temsilciliği tarafından Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Tur ile ilgili bilgi veren Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, "Yeşilay Haftası dolayısıyla Yeşilay Şubemizle birlikte her yaştan vatandaşımızın katılımıyla bisiklet turu düzenledik. Genç nesli zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tip sportif etkinliklere sürekli destek veriyoruz. 'Yaşamayı Seç' sloganı altında düzenlediğimiz bu etkinlikte her yaştan vatandaşımızı hayatlarında oluşabilecek boşlukları kötü ve zararlı alışkanlıklarla değil, spor ve kültürel faaliyetlerle doldurmalarını teşvik etmeye çalışıyoruz. Sağlıklı bir yaşam için spor olmazsa olmaz" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki Hizmet Binası önünde başlayan etkinliğe yoğun ilgi gösteren bisiklet tutkunları daha sağlıklı bir hayat için pedal çevirdi.