Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Kamu kurumu ve belediye personellerine TBM eğitim fırsatı!

Kamu kurumu ve belediye personellerine TBM eğitim fırsatı!

Yeşilay, hayata geçirdiği Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) kapsamında uygulayıcı eğitimlerine devam ediyor.

Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol sonrası tüm Türkiye'de yaygınlaştırılan Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) kapsamında uygulayıcı eğitimleri devam ediyor. Tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji bağımlılığı ve sağlıklı yaşam alanlarında yaş gruplarına uygun hazırlanmış, bilimsel içerikli eğitimler 28 bin rehber öğretmenin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, halk eğitim merkezi, diyanet, sağlık, gençlik hizmetleri veren kurumların personellerine verildi. Kazanım temelli, kanıta dayalı ve modüler olarak hazırlanan eğitimler şimdi ise kamu kurumu ve belediye personellerine verilecek.

28-30 Aralık tarihleri arasında Sepetçiler Kasrı'nda gerçekleşecek olan eğitime katılacak olanlarda, kamu kurumu ve/veya belediye personeli olup psikolog, PDR, sosyal hizmet uzmanı, sağlık eğitimcisi, öğretmen, sosyolog olarak çalışma şartı aranıyor. 5 alanda birer saatlik yetişkin eğitimleri verme konusunda yetkinlik kazanacak olan katılımcılar bulundukları kurumda TBM Uygulayıcı Eğiticisi olacaklar. Eğitim programına katılmak isteyenlerin başvuruları online başvuru formunu doldurmaları halinde değerlendirmeye alınacak.

Başvuru formu içintıklayınız.

Dokümanlar

KAMU KURUMU VE BELEDİYE PERSONELLERİNE TBM EĞİTİM DUYURUSU

pdf
İNDİR