Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
İBB Spor AŞ ve Yeşilay basketbolun yeteneklerini ödüllendirdi

İBB Spor AŞ ve Yeşilay basketbolun yeteneklerini ödüllendirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin, Yeşilay'ın desteğiyle hayata geçirdiği NBA Basketbol Yetenek Yarışması finali görkemli bir törenle gerçekleşti. Sinan Erdem Spor Salonu'nda 1 Haziran günü gerçekleşen ödül töreninde yarışma birincilerine Yeşilay özel ödülü ve hediye çekleri takdim edildi.

Gençlerin spor aracılığıyla bağımlılıklardan korunmasını hedefleyen, 285 okuldan bin öğrencinin katıldığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. NBA Basketbol Yetenek Yarışması'nın finalinde toplam 32 çocuk ödülü kazanabilmek için ter döktü. Gençlerin spor aracılığıyla bağımlılıklardan korunmasını hedefleyen organizasyonda basketbolun yeni yıldızları belli oldu.

Gençlere yönelik düzenlenen bu anlamlı sosyal sorumluluk projesine destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Yeşilay Genel Müdürü Savaş Yılmaz, şunları söyledi:
"Çocuk ve gençlerimizin tüm bağımlılıklar ve zararlı alışkanlıklardan korunması, uzak durması aile içinde oluşturulmuş güçlü bağ ve kazanılmış yaşam becerileri ile mümkündür. Kendini kontrol edebilme, problem çözebilme gibi davranışsal becerilerinin yanı sıra çocukların mutlaka spor aktiviteleriyle meşgul olması gerekir. Spor, çocuğa disiplin, özgüven kazandırır, boş vaktin verimli bir şekilde geçirilmesini, zihnen ve fiziken de güçlü olmasını sağlar. İBB Spor A.Ş. ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik de çocuklarımızın spor aktivitelerine yönlendirilmesi adına çok kıymetli bir çalışma. Bu organizasyonda emeği geçen, çocuklarımızı sağlıklı, üretken ve güçlü yapma amacıyla böylesi çalışmalara imza atan İBB Spor A.Ş.'ye teşekkür ederim."

Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar'ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda, NBA oyuncularından Ronny Turiaf gençlerle bir araya geldi. SporAŞK gösteri ekibinin sahne aldığı etkinlikle Ceza, Aydın Kurtoğlu ve Betül Demir mini konserleriyle gençlere keyifli dakikalar yaşattı.

Aynı zamanda Yeşilay, Sinan Erdem Spor Salonu önünde kurduğu basketbol potası ile organizasyonu izlemeye gelen gençlere de yeteneklerini gösterme fırsatı sundu. Düzenlenen mini aktivitelere katılan gençler, Yeşilay'ın organizasyona özel hazırladığı basketbol toplarından kazanma şansı yakaladı.