Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Heyeti Sakarya’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Yeşilay Heyeti Sakarya’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Yeşilay, bağımlıklarla mücadelesini ve farkındalık çalışmalarını ülke çapında sürdürmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Yeşilay Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kaan öncülüğündeki Yeşilay heyeti, Sakarya’da temaslarda bulundu.

Yeşilay Genel Sekteri Yardımcısı Ahmet Kaan, Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır eşliğinde Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret ederek,Genç Yeşilay’ın yaptığı çalışmaları aktardı. Görüşmenin ardından Yeşilay Heyeti, Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret ederek; Vali Nayir’e Yeşilay’a ve Yeşilay Danışmanlık Merkezlerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Heyet, ülke çapında sayıları 36’ya ulaşan ve ücretsiz psiko sosyal hizmeti sağlayan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin Sakarya’daki merkezinde bir araraya gelerek bağımlılıkla mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Yeşil Kitap Kahve yakında Sakarya’da hizmete giriyor

Sakarya Valiliği’nin ardından Yeşilay Heyeti, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar'ı makamında ziyaret ederek, Yeşilay ve Yeşilay Danışmanlık Merkezleri’ne vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

 Yeşilay heyeti son olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından vatandaşların sağlıklı ve temiz bir ortamda güzel vakit geçirebilmeleri için tasarlanan Millet Bahçeleri’nde yer alacak Yeşil Kitap Kafe inşaat alanında yerinde tespitlerde bulundu. Sakarya’da hizmete alınacak Yeşil Kitap Kafe ile vatandaşlar ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutularak, kitap okuyacakları, etkinlikler ile sosyalleşebileceklekleri bir alan oluşturulması planlanıyor.