Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Büyükşehir'den Yeşilay'a ortak proje sözü

Büyükşehir'den Yeşilay'a ortak proje sözü

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla Yeşilay'ın Erzurum Şube Başkanı Mustafa Erinkarlı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu'nu ziyaret etti. Tavşanoğlu, Yeşilay ile ortak bir projeye imza atacaklarının müjdesini verdi.

Erzurum'da Yeşilay Haftası dolayısıyla Şube Başkanı Mustafa Erinkarlı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu'nu makamında ziyaret ederek yapacakları ortak projenin sözünü aldı. "Ortak bir projeye imza atacağız" Yeşilay'ın toplum sağlığının korunması açısından çok önemli olduğunu ve beraber faydalı birçok projeye ortaklaşa imza atacaklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanvekili Tavlaşoğlu, "Bundan böyle Yeşilay ile birlikte omuz omuza faydalı birçok çalışmaya imza atacağız. İnşallah hep birlikte, özellikle çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklar korunmasına ve hayat kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz." dedi.
Yeşilay Şube Başkanı Erinkarlı ise, Başkanvekili Tavlaşoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, "Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yeşilay Haftası" sebebiyle topluma, aileye, bireye zararlı olan içki ve uyuşturucuların kullanımını eğitim yoluyla engellemeyi; bu şekilde farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyoruz. Yeşilay olarak Erzurum’da gerçekleştirdiğimiz hemen hemen tüm faaliyetlerde Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini özel ilgisini görüyoruz. Gösterilen duyarlı hassasiyete teşekkür ediyoruz" dedi. Erinkarlı, ziyaret sonunda Başkanvekili Tavlaşoğlu'na Yeşilay rozeti ve çikolata hediye etti.