Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Bursa Büyükşehir’den Yeşilay’a tam destek

Bursa Büyükşehir’den Yeşilay’a tam destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeşilay Bursa Şubesi’ni ziyaret ederek sürdürülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeşilay Bursa Şubesi’ni ziyaret ederek sürdürülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Sadece 2016 yılı içerisinde 527 okulda 15 bin 810 öğrenci ile 3690 yetişkine bağımlılıkla ilgili eğitimler veren şube yetkililerini kutlayan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak ‘toplumun yapısını bozarak aileyi çökertmek isteyenlere ve bağımlılığa’ Yeşilay’ın her zaman yanında olduklarını açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek Yeşilay Bursa Şubesi’ne tahsis edilen Tarihi Reyhanpaşa Hamamı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ağırladı. Şube Başkanı Dr. Serhat Yamalı ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Altepe’ye, son 1 yılda gerçekleşen faaliyetlerle ilgili sunum yapıldı. Başkan Altepe, yapılan sunumdan sonra “Bursa’da kısa zamanda bu mesafeyi almanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Şehrimizin birçok alanda olduğu gibi bağımlılıkla mücadelede de Türkiye ile dünyaya örnek çalışmalar yapmasını arzuluyorum. Bu nedenle birlikteyiz” dedi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bursa Şube Başkanı Dr. Serhat Yamalı ise, Başkan Altepe’yi şubenin 1 yıllık faaliyetleri hakkında bilgilendirdi. Yeşilay’ın insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan bir anlayışla hareket ettiğini söyleyen Yamalı, bu hedef doğrultusunda 527 okulda 15.810 öğrenci ile 3690 yetişkine bağımlılıkla ilgili eğitimler verdiklerini anlattı. Büyükşehir Belediyesi’nin restore ettiği Reyhanpaşa Hamamı’nın Yeşilay Bursa Şubesi’ne tahsisi ile mekân sıkıntısının ortadan kalktığını ve kurumsallaşmanın sağlandığını ifade eden Yamalı, Başkan Altepe’ye sağladığı desteklerden ötürü teşekkür etti.