Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
“Benim Kulübüm Yeşilay” Projesi Türkiye Genelinde 30 Bin Öğrenciye Ulaştı

“Benim Kulübüm Yeşilay” Projesi Türkiye Genelinde 30 Bin Öğrenciye Ulaştı

Yeşilay’ın İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Yeşilay Şubeleri ile birlikte ortaokullarda hayata geçirdiği “Benim Kulübüm Yeşilay” projesi Türkiye genelinde 51 ilde 30 bin öğrenciye ulaştı.

Proje kapsamında okullarda Yeşilay kulüpleri kurularak; var olan Yeşilay Kulüpleri canlandırıldı.  Proje boyunca ortaokul öğrencilerine Yeşilay hakkında bilgi verilerek farkındalık oluşturuldu. Bunun yanı sıra afiş tasarımı,  resim, karikatür yapımı, gruplar halinde yapbozlar ile çalışılması ve tütün dumanı maruziyetine dikkat çekmek için temiz akciğer etkinliği gibi faaliyetler gerçekleştirildi. Proje sonunda “ Benim Kulübüm Yeşilay” etkinliklerine katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verildi.

Yeşilay’ın bağımlılığı önleme projesi olan “Benim Kulübüm Yeşilay” bugüne dek 51 İlde, 79 Şube, 1874 Gönüllü ile uygulandı. Şimdiye kadar 30 bin öğrenciye ulaşan “Benim Kulübüm Yeşilay Projesi” ile Yeşilay şubeleri vasıtasıyla yurt çapında öğrencilere ulaşarak, Yeşilay bilincini ülke çapında yaygınlaştırmayı amaçlıyor.