Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Bağımlılıklara bir smaç da Gümüşhane Torul’dan

Bağımlılıklara bir smaç da Gümüşhane Torul’dan

Kasımpaşa’nın ardından Türkiye Birinci Voleybol Ligi’nin başarılı takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik Voleybol takımı da maçlara Yeşilay logolu formayla çıkarak, bağımlılıklarla mücadelede Yeşilay’a destek olacak.

Türkiye Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’nın ardından Türkiye Birinci Voleybol Ligi’nin başarılı takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik Voleybol takımı da Yeşilay logolu formayla sahaya çıkma kararı aldı. Sosyal sorumluluk kapsamında Yeşilay ile temasa geçen kulüp yöneticileri, göğüslerinde Yeşilay logosu taşıyan formalarla maçlara çıkacaklarını belirtti.

Kulüp Başkanı Özden Bostan, “Ülkemizin gelecek nesillerini önemsediğimiz için sosyal sorumluluğumuz gereği Yeşilay’ı göğsümüzde gurur duyarak taşıyoruz. Yeşilay’ın yaptığı hizmetlere biraz daha dikkatin ve algının yönelmesini arzu ediyoruz” dedi. Genç Yeşilay ekibi de voleybol maçlarında “Bir smaç da bağımlılıklara” yazılı pankartla yer alacak.

Yeşilay’dan iki kulübümüze teşekkür

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman, Kasımpaşa Spor Kulübü ve Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü’ne bağımlılıklarla mücadelede Yeşilay’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Karaman, şunları kaydetti: “Sporun bağımlılıklardan insanı uzaklaştırması aşikâr. Yeşilay olarak bizler de merak, özenti, duygusal boşluk ve kendini ispatlama duygusuyla maddeye yönelen genci engellemenin bilinçli spor ve kültürel faaliyetlerden geçtiğini vurguluyor, bu yönde önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu minvalde Genç Yeşilay ekibimiz de bisiklet, koşu, dragon boat yarışları gibi çeşitli spor faaliyetlerine katılmaktadır. Sporu, ruh ve beden sağlığı elde etmenin, meşru eğlenme ve dinlenmenin, bağımlılıktan uzak kalmanın bir aracı olarak gören nesillere ihtiyacımız var. İşte o zaman, spor sadece spor olacaktır.”