Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Bağımlılıkla Mücadele Projelerine Yeşilay'dan Hibe Desteği!

Bağımlılıkla Mücadele Projelerine Yeşilay'dan Hibe Desteği!

Yeşilay bağımlılık alanında gerçekleştirilmesi planlanan projelere açtığı Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı kapsamında hibe desteğinde bulunuyor.

Daha öncesinde Şube Hibe Destek Programı, Gençlik Mali Destek Programı, Genç Yeşilay Mali Destek Programı hibe duyurularında bulunan Yeşilay, bu kez Bağımlılık Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programını açıkladı.

Bağımlılıkla mücadele alanında önleme temelli yenilikçi projeler ile yerel ve ulusal çapta iyi uygulama örneklerinin oluşturulmasını amaçlayan program kapsamında uygun başvuru sahiplerine toplam 750.000 TL destek sağlanacak.

Destek programı kapsamında hedef odaklı, tematik ve yenilikçi önleme faaliyetlerinin yapılması, bağımlılıkla mücadelede sosyal destek unsurlarının geliştirilmesi ve bağımlılık yapıcı maddeler hakkında bilimsel temellere dayanan araştırmaların gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Son başvuru tarihinin 22 Mayıs olarak belirlendiği mali destek programına ülke genelinde dernekler, vakıflar, birlikler, federasyonlar, ticaret ve sanayi odaları, üniversiteler, enstitüler ve araştırma merkezleri başvuru yapabilecek.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız...