Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Artuklu Kaymakamı Öztürk'ten Mardin Yeşilay'a Tam Destek

Artuklu Kaymakamı Öztürk'ten Mardin Yeşilay'a Tam Destek

Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Yiğit ve Yeşilay Üyesi Lokman Günlüoğlu, yeni görevine başlayan Artuklu Kaymakamı Şakir Öner ÖZTÜRK'ü ziyaret etti.

Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Yiğit ve Yeşilay Üyesi Lokman Günlüoğlu Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk'ü makamında ziyaret ederek Yeşilay'ın çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Yeşilay'ın en eski kuruluşlardan biri olduğunu ve önemli görevler ifa ettiğini belirten Kaymakam Öztürk, sözlerine şöyle devam etti: "Yeşilay zararlı alışkanlıklar ile mücadelede ülke sınırlarını da aşarak önemli başarılar elde etmiştir. Bizler de her zaman Yeşilay'ın yanında olarak elimizden gelen desteği Yeşilay'ımıza vereceğiz"

Yeşilay Şube Başkanı Günlüoğlu ise, Yeşilay olarak, zararlı alışkanlıklar ile mücadeleye devam edeceklerini, sadece Yeşilay çalışmalarının yeterli olmadığını ve herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Bireylerin sorumluluklarının bilincinde olması gerektiğini belirterek bu konuda da özellikle Kaymakamlık Makamının aktif olması gerekliliğine dikkat çekti.