Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay şubeleri sahaya iniyor

Yeşilay şubeleri sahaya iniyor

Yeşilay şubeleri gönüllüleri aracılığıyla çocuk ve gençlerin yoğun olarak alışveriş yaptığı esnafın bağımlılıkla mücadelede etkin rol üstlenmesi amacıyla saha faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadelesine toplumun tüm kesimlerini dahil etmek amacıyla hayata geçirdiği Yeşilay Elçileri Projesi kapsamında Yeşilay şubeleri gönüllüleri aracılığıyla saha çalışmalarına ikinci kez start verdi. Türkiye’nin dört bir yanından projeyi yürüten Yeşilay şubeleri, bağımlılıklar ile mücadelede farkındalık oluşturmak, mücadele bilincini arttırmak amacıyla esnafları ziyaret ediyor. Böylece esnafın bağımlılıkla mücadelede daha etkin rol üstlenmesi hedefleniyor.

Yeşilay Elçileri Projesi kapsamında Yeşilay şubeleri; çocuk ve gençlerin yoğun olarak alışveriş yaptıkları esnafın madde bağımlılığı hakkında bilgilendirmeyi ve farkındalıklarını artırmayı amaçlıyor. Ayrıca Yeşilay şubeleri esnafa risk durumlarında bireyleri hangi merkezlere yönlendirilmesi gerektiği konusunda bilgi veriyor.

Yeşilay Elçileri Projesi kapsamında Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Bursa, Denizli, Düzce, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, İzmir, Kırklareli, Malatya, Manisa, Mardin, Muş, Sakarya,

Sivas, Tokat, Yalova ile İstanbul’daki Silivri, Bayrampaşa ve Sultangazi şubeleri esnaflara yönelik saha faaliyetleri gerçekleştiriyor.