Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Mavi Kırlangıç’a “Çocuğa Değer Katan” ödülü

Mavi Kırlangıç’a “Çocuğa Değer Katan” ödülü

Yeşilay'ın ilk sayısı 1969 yılında yayınlanan Mavi Kırlangıç çocuk dergisi, Kâşif Çocuk Akademisi tarafından "Çocuğa Değer Katanlar" ödülünü aldı.

Kâşif Çocuk Akademisi 21 Nisan tarihinde alanında uzman ve akademisyenlerin katılımı ile çocuk kongresi ve ardından Çocuğa Değer Katanlar ödül töreni düzenledi. Uzmanlar, aileler ve öğretmenlerin katıldığı ödül törenin, çocuk eğitimi, çocuk istismarı ve psikolojisi üzerine uzman isimler sunum yaptı. Yapılan ödül töreninde ise çocuk alanında yayın, eğitim ve proje çalışmaları yapan kişi ve kuruluşlar Çocuğa Değer Katanlar kapsamında ödüllendirildi.

Yeşilay'ın 1969-1980 yılları arasında çıkardığı, 2017'de ise tekrar yayın hayatına başlayan Mavi Kırlangıç çocuk dergisi özel ödüle layık görüldü. 6-10 yaş grubuna hitap eden, uzmanlar eşliğinde hazırlanan, doğru, güvenilir bilgilerin yer aldığı, çocukları zararlı alışkanlıklardan uzak tutacak, yaşam becerilerini kazandıracak bilgilerin, spor ve kültürel etkinliklerin, bilim ve tarihten içeriklerin yer aldığı Mavi Kırlangıç, Yeşilay uzmanlığıyla, pedagog eşliğinde hazırlanıyor.

Mavi Kırlangıç çocuk dergisi, eğlenceli hediyeleriyle Türkiye genelinde tüm bayilerde yer alıyor. Dergiye aynı zamanda yesilaymarket.com üzerinden de ulaşılabiliyor.