Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Gürkan Şef ve Milli Sporcu Çağan Atakan Arslan’dan Yeşilay’a destek

Gürkan Şef ve Milli Sporcu Çağan Atakan Arslan’dan Yeşilay’a destek

Kişinin topluma en iyi şekilde katılımını hedefleyen YEDAM modelinin meslekle terapi adımı olan YEDAM Atölye'nin ilk merkezi Unkapanı'nda açıldı. Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk'ün ev sahipliğindeki açılış törenine Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, ünlü şef Gürkan Şef ve milli sporcu Çağan Atakan Arslan katıldı. Açılışın ardından Gürkan Şef ve Çağan Atakan Arslan sergiledikleri performans ile YEDAM Atölye'ye katkılarını sürdüreceklerini paylaştılar.

Alkol ve madde bağımlılığı tedavisinde belli bir aşamaya gelmiş veya tedavisi tamamlanmış bireylere bütüncül bir sosyal hizmet desteği vererek yaşamın tüm alanlarında etkin duruma gelmelerini amaçlayan YEDAM (Yeşilay Dayanışma Merkezi) Atölye'nin ilk merkezi, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle İstanbul Unkapanı'nda kapılarını hizmete açtı. Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, ünlü şef Gürkan Şef ve milli sporcu Çağan Atakan Arslan da açılışta yer alan isimler arasında yer aldı.

Törende konuşan Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, YEDAM Atölye ile temel amacın, bağımlılık tedavisi görmüş bireyi topluma kazandırırken meslek sahibi olmasını sağlamak ve bu süreci ailesi ile birlikte geçirmesine olanak tanımak olduğunu belirtti. Açılışın ardından Yeşilay gönüllüsü ünlü şef Gürkan Şef gastronomi atölyesinde canlı performans sergilerken; deneyim ve bilgilerini YEDAM Atölye ile paylaşmaktan mutluluk duyacağını belirtti. Milli sporcu, Yeşilaycı Çağan Atakan Arslan da, spor atölyesinde forma imzalayarak, deneyimlerini, sporcu kimliğini YEDAM Atölye'ye gelen danışanlara aktarmaktan ve her zaman destekçisi olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.